Malkolm Landreus har sett en produktion som i åtminstone den första delen lyckas undvika att trampa i de sedvanliga fällorna.
Stockholm: Utgåva 2021-09
"Benjamin Ingrosso ska tycka att vi har en riktigt bra pasta"
Snart öppnar den växtbaserade restaurangen ChouChou i Mood Stockholm. Nöjesguiden har pratat med den kulinariska ledaren Gustav Johansson.
Sara Parkman: "Jag ser religion som ett språk"
Nu skriver den gränsöverskridande folkmusikdrottningen Sara Parkman på uppföljaren till Vesper samtidigt som hon är aktuell med en remixutgåva.
Vakta din tunga i matgrupperna
Nöjesguiden gör en ovetenskaplig djupdykning i Facebooks matrelaterade grupper.
Flippin' Burgers öppnar nytt i Biblioteksstan
I början av oktober etableras varumärket på Norrlandsgatan.
Mat i kvadrat
En ny matstartup vill att du ska äta all din mat i form av kuber.
Fladdermusgin med ultraljud
Ultra Sonic Gin smakar som den låter.
Återuppståndelsen av Ros
Rebecca ’Ros’ Ejdemo har bestämt sig för att börja lyfta fram sig själv – som hon är. Och det ska göras i tre kapitel.
Krogrecension: Coco & Carmen
Lite mindre punk och lite mer royale är ledorden för Joakim Almqvist och gängets östermalmskrog.
Liv Strömquist: "Jag tänker väldigt mycket på mitt utseende"
Är samtidens utseendefixering så fel? Var jorden en bättre plats innan Instagram? Och vad tänker Liv Strömquist om sin egen obestridliga skönhet?