Fladdermusgin med ultraljud

Redaktion 14:50 17 Sep 2021

Ultra Sonic Gin smakar som den låter. 

”Trött? Drick Coca-Cola, det lindrar utmattning!” löd budskapet på en av Coca-Colas ursprungliga annonser. Och innan det var förklaringen från den kringresande apotekaren att det hjälpte mot ont i magen. Marknadsföring och dryckesbranschen har gått hand i hand sedan vi fick möjligheten att betala för det vi dricker. Men ibland är marknadsföringen befogad såklart. 

En ny säljpitch vi reagerade på här under sommaren var den för Ultra Sonic Gin från Puddingstone Distillery utanför London, mer kända för Campfire Gin. Ultra Sonic Gin är smaksatt med de nu välbekanta kryddväxterna, blommorna och frukten men här sugs mer smak ut ur dessa på grund av att de under processen utsätts för ultraljud likt de fladdermusen navigerar efter. Som tack för hjälpen går också två pund per flaska till att bevara fladdermössen. 

Ultra Sonic Gin köps vid nästa Englandsbesök.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 09, 2021.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!