Ta din bästis i handen, dra på er långkalsonger och besök dessa ställen för kulturinsupande i utomhusmiljö.
Artiklar ur nummer: 2015-01
Gott och gubbgrabbigt men ingen revolution
"Att grabben är den nya gubben är ingen nyhet, men gäller det även marina röror?" Julia Gummesson ger 2–0 till grönsakerna på Rebell.
Tryffelstuvad mac and cheese = orolig omvärld
Surdeg, pulled pork, quinoa – Julia Gummesson reder ut hur en mattrend skapas.
Flugor, matcha och bitterhet
Nöjesguidens Julia Gummesson spår 2015 års mattrender.
Fiskarmössor och elektronisk yoga
Kindness, Yung Lean och elektronisk yoga. Fyll på med Fiji-vatten och gör detta i februari.
Tidens anda – det vi pratar om mest just nu
Hur många jackor har Swedish House Mafia i sitt dj-bås?
Krönika: En stad i början av något
"Det har nog varit de bästa åren i mitt liv" - Vår Malmöredaktör Camilla Almqvist Terán tackar för sig.
Popmusik och politik
"Mötena blir motsatsen till Så mycket bättre." Missa inte Pop rimmar på politik med Annika Norlin och Jaqee den 27 februari.
Jag önskar att Göteborg var mer som Zlatan
"För att visa att ingen korruption pågår tuggas varje beslut som superseg kola". Malin Sandberg om det nya konstcentret.
Svensk kebabtradition för köttälskare
För den inbitna köttätaren på jakt efter snabba proteiner är Shiraz en fullträff.