Caroline

Trippie Redd - !

Ohio-rapparen Trippie Redd har gjort sig ett namn genom sin oberäkneliga och emotionellt laddade musik. Likheterna med hans framlidne vän Xxxtentacion är många även om Trippie Redd inte har en lika aggressiv framtoning. På ! är det dock de få aggressiva och utåtagerande spåren som lyfter albumet från att vara en samling anonyma låtar med snarlika produktioner. 

Marika Hackman - Any Human Friend

Hela dagen har jag lyssnat på Marika Hackman, hennes musik passar så fint till detta gråa sommarväder; småregnigt med hot om storm men ändå tillräckligt varmt att simma cirklar i sjön vid det lilla huset. Jag öppnar alla fönster på vid gavel för att släppa in vinden in i den annars så varma lägenheten. Om nätterna jamar sommarkatterna högt och ibland går jag ner för att rädda dem från ovädret. 

Rhye – Spirit ep

Det kom en riktigt bra remix-version av Rhyes Blood-skiva förra året, men med den här ep:n är han tillbaka i ett ännu lugnare tempo än på originalet. Här är det körer och piano, massor av piano, tillsammans med mjuk r'n'b och balettlätta, virvlande melodier. Soundet går närmast åt det klassiska hållet och de instrumentala låtarna, som knappt två minuter långa Malibu Nights, den ännu kortare Dark och stråkförsedda Green Eyes är otvivelaktigt skivans höjdpunkter.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!