Pink Head Noodle Bar

Redaktion 16:05 14 Jun 2022

Lokalen på Gamla Väster är luftig och ganska sparsamt inredd. Temat på inredningen går i ljust trä. Man lägger direkt märke till de små båsen där det är tänkt att man ska kunna sörpla i sig nudlar lite avskilt från andra gäster. Menyerna är utskrivna på gula A4-ark som i sin tur är uppsatta på en plywood-skiva ovanför kassan.

Vi väljer två rätter från menyn. Den första rätten vi beställer är ramen med vetenudlar i sesambuljong, öronsvamp, sojamarinerat ägg och chiliolja som kostar 135 kronor. Den andra rätten vi beställer är breda, handsträckta vetenudlar med tomattare, sojabräserad shiitake, chili, vitlök och kinesisk gräslök, även den för 135 spänn.

Maten kommer efter drygt tio minuter. Vi får själv gå fram till kassan för att hämta maten på brickor. Maten ser väldigt inbjudande ut och vi äter den med god aptit, men vi är inte fullt ut så exalterade som vi kanske hoppats och trott.

Förstå oss rätt, det märks att det här är ett gott hantverk. De breda, handdragna nudlarna är väldigt goda, välgjorda och på dem finns det inget att anmärka. Likaså de smalare nudlarna är goda, men alla smaker runtomkring når inte riktigt hela vägen fram den här gången.

Vi är ense om att vi är beredda att återvända till Pink Head Noodle Bar för att testa andra rätter vid ett annat tillfälle, för vi är ändå fortsatt nyfikna på stället. Vi är ganska nöjda, mätta och rent prismässigt finns det inte jättemycket att anmärka på. Men vi är också övertygade om att det finns mer att hämta från Pink Head Noodle Bar.

Adress: 
Gråbrödersgatan 2
Hemsida: 
Öppettider: 
tis 11:30–14:00, ons–tor 11:30–20:00, fre 11:30–21:00, lör 12–21, sön 12–16.
Stad: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler recensioner

Bistro de Paris 



Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Centralhallens food court

 

”Vi öppnar havets skafferi varje dag” står det vid skaldjursdisken på Johan P. Tvärs över gången öppnar gästerna på Rönneholms Café sina inplastade skinkmackor. Man blandar högt och lågt på Malmö Centralstations nyöppnade food court-koncept Central-hallen – frågan är om det inte spretar lite väl mycket?

Operagrillen


Foto: Christian Andersson

Det finns en anledning att längta efter höstkyla och piskregn i horisontellt läge, förutom att vi slipper alla svarta svulstiga rottingsoffor – Operagrillens sommarmeny. Restaurangen har lagt till med en lättsam grillmeny som förmodligen ska passa ett spontant stopp en vardagskväll på uteserveringen.

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!