Kafé Japan

Carl Reinholdtzon Belfrage 13:58 26 Apr 2007
Kafé Japan kan du använda på lite olika sätt. Du kan, som också många gör, använda den som en bar eller restaurang. Kafé Japan fungerar utmärkt vilket som. Men sedan kan du också använda stället som ett litet parkeringshus för din barnvagn. Det är sjukt hur många hippa innerstadsföräldrar som använder Kafé Japan på just det sättet. Ungefär som om små barn vore välkomna på krogen. Det är de naturligtvis inte. Men det är ett lika pålitligt vårtecken varje år när man ser en liten krubba med hjul trycka sig in mellan de små överfyllda borden.
Maten är fortfarande vällagad med fräscha, fina råvaror, men sticker dock sällan ut, vi erbjuds bland annat större och mindre sushitallrikar, olika maki och en lax. Laxen är väldigt fin och något kockarna behärskar till perfektion. Perfekt tuggmotstånd och styrka. Men bäst är fortfarande den lilla fina uteserveringen, utmärkt för att se sommarsolen gå ner över Vasastan. Öppet: tis-lör 17.00-01.00.

Viktoriagatan 8, tel: 701 06 10
Stad: 
Lokal: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler recensioner

Krogrecension: BOV

Efter en vecka i pizzans hemstad, Neapel, har jag rätt höga krav på deg och tomatsås. Till min stora glädje lyckas BOV perfekt.

Krogrecension: Tvinky

Den nyöppnade vinbaren på Andra Lång kan utan tvekan sin dryck, faktum är att kaffemartinin vi avslutade middagen med var något av det godaste jag druckit.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!