Videopremiär: Lojsta - EP's Trailer Park

08:50 22 Aug 2014

http://youtu.be/OIuN3DJm9CE
 

EP's Trailer Park har återvänt till Gotland för att hitta inspiration inför bandets kommande fjärde skiva. Här är första smakprovet Lojsta, som även är en ort på ön där sångaren Erik Palmqvist sommarhus ligger.

Videon är regissserad av Jesper Jonsson. Den är inspelad i Lojsta socken och innehåller bland annat trädfällning, gräsklippning, kanotfärder i Lojsta träsk samt söndagskaffe med familj och grannar. 

Lyssna även på Eric Palmqvist sommarprat från i juli, som handlar om just Lojsta. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!