Taco-Anders lanserar Tacos Tacos

12:14 25 May 2021

Arriba!

Det mest förvånande med det här är egentligen att det har dröjt så länge. Den föredetta fotbollsspelaren Anders "Taco" Svensson har tidigare medverkat i reklamfilmer för tacos. Men det är först nu han löper linan ut och lanserar sin egen produkt under det ordvitsiga namnet "Tacos Tacos". Logotypen är Anders själv iförd sombrero. Kommer den betraktas som problematisk? Who knows!

"Svaga tacos är det värsta som finns! Jag kommer snart med en lösning på detta jobbiga problem. Håll utkik här eller på TacosTacos.se", skriver han på Instagram.

 

På hemsidan presenterar sig nachonalklenoden på följande vis: "Mitt namn är Anders Svensson och som ni säkert har koll på kallas jag för "Taco”. Anledningen till att jag har fått det smeknamnet är enkelt – jag älskar verkligen tacos!".

Sedan slår Anders fast att man inte måste begränsa sin tacokonsumtion till fredagar: "Alla dagar kan vara tacodagar". Exakt vad det rör sig om för produkt eller produkter är höljt i dunkel. "Svaga tacos" kan ju både syfta på kryddningen och själva skalet. Frågan "Vad är Tacos Tacos?" besvaras såhär: "Tacos Tacos är en blivande svensk klassiker med noggrant utvalt innehåll för att förhöja upplevelsen till max!"

På TacosTacos.se finns en nedräknare som räknar ner till den 7 juni. Att det är då gåtan får sitt svar känns inte som en allt för vild gissning.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!