Supperfamiljens nya krog Asian Post Office är här

12:47 22 Feb 2018

Snart öppnar Asian Post Office som ersätter Kåken och restaurang Niklas på Regeringsgatan 66. Bakom satsningen ligger Supperfamiljen tillsammans med Stureplansgruppen samt Thomas Molin.

Vi frågade Thomas hur de ligger till inför den kommande öppningen. 
– Vi har sagt från dag ett att vi ska vara klara med bygget nu på måndag, och dagen därpå börjar vi testköra lite. Det verkar vi kunna hålla.

Konstellationen är du, Suppergänget och Stureplansgruppen. Vem gör vad?
– Jag kommer att vara väldigt drivande på plats i och med att Supper har tre andra enheter att driva. Jag kommer i princip att bo här den kommande tiden. Sen har vi givetvis en massa andra människor på plats, som vanligt behövs ett stort team för att driva en krog som denna.

Hur känns det att axla Kåkens tidigare lokaler? 
– Det som är kul är att vi faktiskt gör en helrenovering från scratch så det blir ett helt nytt ställe. Terrassen kommer inte vara klar förrän typ i mitten av april. Men det här kommer inte att bli ett partyställe med dansgolv utan mer en restaurang med levande bar. Sen om folk får feeling så gör det såklart ingenting. 

Namnet klingar en aning bekant med Asia Trading Co, som en gång låg i Suppers nuvarande lokaler på Tegnergatan. Är det en slump? 
– Haha, det är faktiskt en slump. Namnet kommer egentligen ifrån att vi vill göra en resa genom Asien utan att låsa oss till ett specifikt kök.

Hur många gäster kommer ni att kunna trycka in?
– Vi har cirka 100 bokningsbara platser men kan sätta upp till 160 i restaurangen, samt ett chambre separée för typ 50 personer. 

Asian Post Office öppnar för bokningar vecka 10 och håller därefter öppet mån-tis 16:30-00:00, ons-tor 16:30-01:00, fre 16-02 och lör 12-02. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!