Sista söndagen för fotbollsupplevelsen Tretton Rätter

11:28 29 Apr 2022

Europatipset har de tre senaste söndagarna huserat i Gastrotek Zinks lokaler, där popup-restaurangen Tretton Rätter slagit upp sina dörrar.

Söndagarna består inte bara av dagens matcher – gästerna får även uppleva en 13-rätters avsmakningsmeny under långsittningen. Bakom rätterna står Olivier Garcia, Sous chef på Gastrotek Zink, som inspirerats av det spanska, franska, italienska, tyska och engelska köket.
– När möjligheten att göra något sånt här unikt dök upp tackade vi ja direkt.  Jag kan verkligen skriva under på att vi bjuder på det bästa som Europa har att erbjuda. Vi blandar från de olika köken och tar det bästa från varje land. Lite som Europatipset gör med fotbollen, säger han.

Utöver mat och matcher, får gästerna även möjlighet att mingla med olika fotbollsprofiler som tillsammans med samtalsvärden Isak Dahlin snackar upp en av dagens hetaste matcher. Bland tidigare namn återfinns domaren Jonas Eriksson och Marcus Allbäck. 

Sista tillfället för ett besök är söndagen 1 maj. Du hittar Tretton Rätter i Gastrotek Zinks lokaler på Grev Turegatan 20 i Stockholm. Bokningar görs på www.trettonratter.se och kostar 1130 kronor.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Borasco

Det är inget dåligt samlat cv som ligger till grund för Tjärhovsplans nya restaurang och bodega.

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!