Hotell Nöjesguiden: Chris Cardenas

15:06 7 Aug 2023

Det är svårt att stå stilla när Chris Cardenas står bakom ett dj-bås, och det är ännu svårare att inte springa till Scandic Göteborg Central när han arrangerar Hotell Nöjesguidens dagsfest på lördag. 

Vi har pratat med Chris Cardenas om vad vi kan vänta oss och hur man överlever en helg som Way Out West. 

Du har stått bakom och i många fall även PÅ fler dj-bord än kanske någon annan i Sverige, men för de som inte vet, vem är Chris Cardenas? 
– En lite halvt vilsen pojke uppvuxen på Södermalm som aldrig någonsin hade några som helst intentioner att stå varken bakom eller PÅ dj-bord över huvud taget. Men, skrattar först som skrattar sist.. Plötsligt gick jag från drömmen om att bli fotbollsproffs (vilket alla förutom jag visste inte skulle hända) till att idag jobba internationellt med skivbolag och artister, vara med och driva en av Stockholms mest omtalade klubbar, och sist men inte minst -  faktiskt älska och uppskatta det livet som jag en gång i tiden trodde var alltför stort för att ens drömma om. 

Vad kan besökarna vänta oss av lördagens dagsfest? 
– Hmmm, tänk er typ den mest perfekta blandningen av den sjukaste hemmafesten och den fetaste klubben du någonsin varit på - med inslag av kulturer från världen över. Målet är lite att få Scandic Göteborgs Centrals takterass att kännas som allting annat än just Scandic Göteborgs Centrals takterass.

Stämmer ryktena om att du ska flyga hit Larizzle och Solaariss från England?
– Med hopp om att deras flyg inte blir försenat eller inställt, svar ja! Efter att ha lärt känna Larizzle på Brilliant Minds, sett honom spela på deras efterfest och stalkat hans sociala medier så klaffade det helt enkelt. Att sen se honom reposta en video där Solaariss uppträder tillsammans med J Hus på nya låten Who Told you så var plötsligt sista pusselbiten satt. Jag menar, Stockholms + Londons bästa dj:s OCH en saxofonist på det.. Vad mer behövs?

Förutom dagsfesten på lördag, vad ser du mest framemot under Way Out West-helgen? 
I dagsläget har jag främst tunnelseende kring överlevnad, men ser absolut fram emot Wizkid, Ayra Starr, Omah Lay och Uncle Waffles bland massa fler. Tanken av att också få se Seinabo Sey, vilket jag missade för några år sen under Way Out West för ett gig där det slutade med att bokaren aldrig ens dök upp, känns som en bra revansch!

Och slutligen, hur överlever man en helg som Way Out West på bästa sätt?
– Vätskeersättning innan och efter varje utgång, sen är det bara tro, hopp och en himla massa kärlek!

Lördagens dagsfest arrangeras av Chris Cardenas och pågår mellan 14.00 och 18.00 på takterrassen. OSA till dagsfesten här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!