Omnipollos grundare Karl Grandin och Henok Fentie.

O.P. Anderson i samarbete med Omnipollo

23:44 7 Jun 2021

Släpper ett alkoholfritt snapsöl lagom till midsommar.

Snapsölet Omnipollo Anderson befinner sig i gränslandet mellan en Pale Ale och en IPA och har tydliga toner av citrus, grapefrukt och aprikos.
– 
Det blommiga från ölet och det kryddiga från O.P. Anderson blir en superspännande kombination där två omsorgsfulla drycker möts på ett fint sätt. Vi älskar att jobba med varumärken som har en lång historia och i det här samarbete har det varit jättekul att se våra energier smälta ihop rent bokstavligen, säger Omnipollos Henok Fentie.

Ölet och snapsen går utmärkt att dricka var för sig, men du kan även hälla snapsen i ölglaset och således skapa en starköl av kombinationen. 
– O.P. Anderson Aquavit är Sveriges äldsta och mest anrika aquavit. Att förena den med en öl från ett nyskapande och kreativt bryggeri som Omnipollo känns väldigt spännande och helt rätt i tiden, säger Jonas Odland som är kryddmästare på Altia.

Omnipollo Andersons alkoholfria snapsöl lanseras den 10 juni i en flaska om 330 ml. Ölet framställs genom en kort och avbruten jäsning, vilket gör att alkoholstyrkan stannar på under 0,3%. Den säljs i dagligvaruhandeln och även på ett urval av restauranger runtom i landet.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!