Nytt koncept på Nofo Wine Bar

09:08 8 Feb 2024

Rutinerad kompisduo ligger bakom. 

Hotellet och vinbaren Nofo har drivits i familjeregi sedan 2011 med Alexander Alkesten i rollen som vd och systern Linnea Tammemägi som food & beverage manager. Nu tar den sistnämnda in förstärkning i form av den nära vännen Matilda Sandell, och för vinbaren väntar ett nytt koncept. 
– Vi har länge haft en vision om att gå ihop och blanda den professionella servicen från fine dining med den familjära, hemma hos-stämningen vi har här på NOFO. Vinbar gör det nästan inte rättvisa, vi vill snarare skapa ett vinhak – större, stökigare och mer avslappnat, säger Linnea Tammemägi.

Kompisduon har tidigare arbetat tillsammans på dåvarande stjärnkrogen Fäviken. På Nofo går Matilda Sandell in i rollen som restaurangchef.

Nofo Wine Bar inviger det nya konceptet den 7 mars och håller öppet måndag–lördag 15–01 samt söndag 15–23.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!