Nyårsguiden 2018

Kristin Carpenter 12:17 20 Dec 2018

Hösten är över, vintern är kommen. December har knackat på och vem är det som öppnar? Nyårsångest.

Vad ska man göra? Var ska man vara? Lugn, även detta år har vi radat upp Stockholms hetaste nyårsfiranden för alla smaker och begär. Vill du bruncha, luncha, wine and dine eller dricka bubbel ur flaskan klockan 04.22? Either way, this one’s for you.

Tako
Letar du efter både fisk, fågel och mittemellan bör du boka bord på TAKO. Här hittar du asiatiska smaker från både hav och land med rätter som tryffelglaserad Iberico, asiatisk pilgrimsmussla och helgratinerad hummer. Vill ni bli glada i hatten lagom till midnatt rekommenderas även TAKO’s dryckespaket med producenter som Oregon, Piemonte och Champagne.

Vassa Eggen 
Vassa bjuckar på klassisk nyårsmeny med ostron och entrecote. Hela menyn hittar du här

Södra Teatern
Nyår på Södran stavas skaldjursbuffé. 
Fortsätt sedan firandet på något av dansgolven och kolla på fyrverkerierna vid tolvslaget från någon av terrasserna. Festen slutar inte förrän klockan 04.00.

Berns
För dig som gärna undviker en kväll stökiga tunnelbanor och överbokade taxibolag rekommenderar vi Berns. Här kan du nämligen både börja och avsluta din kväll. Berns Asiatiska kök bjuder på fyra rätters, följt av ett dansgolv som är öppet tills ni stupar till sängs på hotellet en våning upp. Dagen efter hittar ni självklart en maxad hotellfrukost. Alla vet att beach 2019 börjar 2a januari.

L’Avventura 
Buon anno!...kanske du får höra om du tillbringar ditt nyår på L’Avventura. Under 6 meter högt tak bland statyer och målningar serveras nämligen Vasastans mest italienska nyårsmiddag. Här kan man välja tidig sittning, sen sittning eller barsittning för den som framförallt är törstig.

Nosh and Chow
Nosh and Chow är klippan i stormen även denna nyår. Här går man back to basics med en lyxig trerätters bestående av delikatesser som tonfisk, hälleflundra, bakad rotselleri och vintertryffel. Även här går det bra att endast komma för en drink. Vill ni inleda kvällen med ett glas champagne? Baren är öppen från 17.

Videgård
Vad du vill, när du vill och hur mycket du vill. Det är Videgårds slagord för 2018 års nyårsfirande. Hojta till närmsta hovmästare för ett skepp komma lastat med ett kök inspirerat av Japan, China och Peru. Här körs nämligen vagnar fulla av bland annat sushi, sashimi och tiraditos runt i matsalen under kvällens gång. Dem lovar även Stockholms bästa sydamerikanska drinkar, den ni!

Hillenberg
Hillenbergs är som klippt och skuret för en klassisk nyårsupplevelse. Här serveras tidlösa rätter från ordinarie meny, och ett brett sortiment av nyårsbubbel.

Bonnies
Lyxmiddag på Bonnie’s? Ja tack! Konceptet är enkelt, god mat, bra mat, högt tak. Klappat och klart.

Hells Kitchen
Välkommen ner i stureplans spexigaste källare. Här blir det nyårsfest, eller en “unforgettable adventure” som dem själva uttrycker sig.

Sturecompagniet
Fet. Fest. Punkt. Mellan 10-03 kan ni fira in det nya året med ett glas champagne i handen på ett späckat dansgolv. Vad mer kan man begära?

Spy Bar 
Klockan är 03 och ni har stängt sture, var ska ni gå? Jo, till Spy Bar såklart! Inled 2019 med en all-nighter, för här har man öppet till 05. Det är lika bra att ha med detta i planeringen, alla vet att det är här ni kommer hamna.

Noi
På kanske Stockholms bästa dress serveras denna kväll en femrättersmiddag du bara kunnat drömma om. Efter ni har ätit hummer, fläsksida, dovhjort och glace au four kan ni nämligen njuta av utsikten och fyrverkerierna längs kajen ända in på småtimmarna.

Griffins Steakhouse
Det är nyår, ni ska ut. Det kommer bli en lång kväll, dagen efter ännu längre. Se till att ni står er innan kvällens galej med en nyårsbrunch på Griffins’ Steakhouse. Avsluta 2018 med guldkant, här serveras nämligen hummer, champagne, och ett dessertbord ni sent kommer glömma.

Calle P
Njut av denna dekadenta högtid med en måltid med extra allt. Här hittar du inte två, tre eller fyra, men en FEMrätters måltid. Calle P bjuder på vit rom, hummer, champagne sorbet, och mycket mycket mer. Vill ni bara ha en drink? Nemas, här står flaskor redo med bubbel ända fram till 03.

Garbo
Den sista kvällen någonsin på Garbo infaller just på Nyårsafton. Räkna med andra ord med att det inte kommer att sparas på krutet.

Debaser Strand
Gillar du Junior Brielle och Fredrik Strage är Hornstulls Strand den perfekt tillflyktsorten för dig detta Nyår. 

 

Har vi missat något essentiellt? Tipsa oss i kommentarsfältet.

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!