Restaurang Mosebacke Etablissement har bytt koncept och fokuserar nu helt och hållet på vegetariska rätter. Det finns fortfarande möjlighet att välja till kött eller fisk, men proteinet kommer som ett tillval.
Södra Teaterns krog Mosebacke Etablissement har i dagarna fått en ansiktslyftning med hjälp av Koncept Stockholm. I samma veva har alltså menyn gjorts om till en mellanrättsbaserat med huvudfokus på växtriket. Du väljer mellan ett stort antal vegetariska mellanrätter för knappa hundringen och lägger alltså till eventuellt animaliskt protein efter preferens.
– Restaurangen ska vara en destination i sig oavsett vad som händer på våra scener. Men självklart fylls huset, som vanligt, med konserter, stand-up och gränsöverskridande scenkonst. Målet är att bli en älskad kvarterskrog för både Stockholmare och besökare från när och fjärran, säger Ingmari Pagenkemper, vd och konstnärlig ledare på Södra Teatern.
Mosebacke Etablissement har öppet för middag tisdag-lördag 17-23 och lunch måndag-fredag 11-14.