Leif GW Persson släpper rosévin

16:27 22 May 2019

Efter förra årets succé med "GW:s röda" och "GW:s vita" kommer nu uppföljaren.

GW:s Rosa är ett rosévin från regionen Pays D´Oc, ett område beläget på de franska sluttningarna nära Medelhavet. Det är gjort på druvorna Syrah och Grenache.
– Äntligen sommar och hög tid att dricka att glas rosévin, enbart. För att bejaka min mjukare sida och hälsa solen, värmen och ljuset välkommen åter, säger Leif GW Persson i ett pressmeddelande.

För att smakerna ska komma till sin rätt rekommenderas en serveringstemperatur på cirka 10 °C, och vinet rekommenderas till maträtter från medelhavet – fisk, grillat kött eller en sommarsallad.
– Jag äter räkor, grillad lax, en krispig sallad, färska hallon med lättvispad grädde. Och unnar mig ännu ett glas rosé, fortsätter Leif GW Persson.

När GW:s Röda lanserades ifjol sålde de 15 000 första flaskorna slut redan efter tre veckor. Idag är vinet ett av Sveriges bäst säljande rödviner. GW:s Rosa finns på Systembolaget från och med den 22 maj.

Läs även: Störst av allt-författaren Malin Persson Giolito ger svar på tal.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!