Ibland måste man fråga sig om man verkligen gillar att gå på restaurang. Och svaret blir alltid: Ja, nej, ja, nej, ja, nej - och det är så tydlig man kan vara. Det handlar om ett hatkärleksförhållande. Man kan lita på att det alltid är lika äckligt. Vi vet inte riktigt vad det här har att göra med Hos Pelle, men det var något vi ville få ur oss. Men kanske också för att Hos Pelle för oss är som att träffa en tjej. Vi kan spendera timmar på Hos Pelle och bara lukta på menyerna. Vi har ett väldigt erotiskt förhållande till mat, så för oss är ett besök på Hos Pelle den mest extrema sexuella upplevelsen man kan ha. Servicen är som den ska vara på en modern lyxrestaurang: vänlig, effektiv och diskret. Rätterna är levande konstformer och leder in oss i långa förhållanden med anklever, vaktel, sjötunga och hummersoppa. Bara för att i nästa ögonblick tvinga oss att vänsterprassla med en aubergine.
Stad:
Lokal:
Kategori: