Bäst just nu - klubb

admin-kollegorna 14:07 26 Apr 2007
Jag har skaffat mig ett nytt intresse. Det heter (Lack of) love will tear us apart och är tillverkat av han the Honeydrips. Medan jag ägnar mig åt denna nya hobby tycker jag att ni ska fördjupa er i att ha roligt här: 

1. Umami Bitch
Berg 211 Gamlestan, torsdag 24 maj
Glory-Lina, the Eye-Fredrik (a.k.a. Dj Nibc) och Ghazal Amin har slagit sina så kallade påsar ihop och startat klubb. I maj gästar de två kanadensarna i Chromeo (Vice Records) Umami beach, tillsammans med någonting som kallas en talkbox. Jag har aldrig varit mer sugen på att festa i ett urgröpt berg.

2. Koloni
www.myspace.com/kolonigbg
Som vanligt är det omöjligt att förstå hur Koloni orkar, hinner och lyckas sätta ihop ett så digert program. Men å andra sidan kan vi ju strunta i att grubbla över det och istället vara glada över att serveras akter såsom Socrates (FRA), Lucky Dragons (US), Larkin Grimm (US), Jack Rose (US), Bird by snow (US) och Deerhoof (US, Kill Rock Star), och allt detta i den sköna månad vi brukar kalla maj.

3 Elektriska Svanen
Jazzhuset, torsdagen 3 maj 22-03
Nightmoves är på kortturné i Sverige och gästar den elektriska. Detta brittiska DJ-kollektiv har bland annat remixat åt Klaxons och gjort mashups på Robbie Williams. Efter ett antal begåvade bokningar står det nu för tiden solklart att det här med att anlita Blenda-Lars en gång i månaden var ett smart drag av Svanen.

4. Woody West
Pusterviksbaren 2, 7, 13 maj 20-02
Sedan Dolly besökte stan verkar folk vilja ha country alla dagar i veckan. Woody West mättar denna hastigt uppblossade hunger med onsdagsklubb, måndagsklubb, söndagsklubb… Shooter Jennings, Cold War Kids och Great Lake Swimmers står på programmet.

5. Nya Varvet
Stars’n’bars, lördag 26 maj 22-03
”Den bästa blandningen av bra och dåliga låtar.” Om jag sa att jag skulle sluta skriva om Varvet var det såklart bara ljug. Man borde skriva romaner om Varvet. Det borde finnas ett eget alfabet för Varvet. Man borde läsa om Varvet i grundskolelitteraturen.
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!