Bäst just nu - klubb

admin-kollegorna 15:45 28 Mar 2007
”Alla måste tro på nåt, jag tror på en drink till”, sjunger Almedal. Det är kanske sorgligt eller bara dumt, det spelar mindre roll. För det handlar om den där förgängliga men tämligen oslagbara känslan man har ibland av att det här är världens bästa kväll. Och den tror vi på. Vi ses här:

1. Lokal
Lokal, varje torsdag, fredag och lördag 20-02
Uttrycket ”gå på lokal” har fått en helt ny innebörd. Oavsett om du kallar Lokal för nya Uppåt, ditt lite snyggare vardagsrum eller Lokal Schmokal så kan du vara säker på att få fina torsdags–, fredags– och lördagskvällar i sällskap med stans bästa djs på Kyrkogatan 11.  

2. K R A F T
Storan (lilla klubbscenen), lördag 21 april 22-03
Storan har i vår utökat sin klubbverksamhet och kontinuitet är nya ledordet. KRAFT är en av de klubbar som flyttat in på Storan och det är Dimitrios K och Jor-el som chefar över det hela. ”Tanken om techno som konst” gör att man bland annat jobbar med ljusinstallationer, och såväl etablerade som oetablerade djs utlovas. 

3. Qlint & St. Göran
Locatelli, torsdagar 21-02
Jag har utvecklat en stark rädsla för att beträda gator som är bredare än Göta älv. Men lyckas jag bemästra denna skräck kommer jag förmodligen att ta mig till Locatelli på en torsdag. Det sägs att det händer saker man borde vara med om där. Även här är disco i den smutsigare bemärkelsen någonting man omfamnar.

4. Puzzle
Storan (lilla klubbscenen), lördag 7 april 22-03
Puzzle är en annan av Storans regelbundet återkommande klubbar. Jaystarseven och Johnny Deep vill hitta tillbaka till discons skit-iga rötter och då är house, hiphop och rock lika mycket disco som någonsin åttiotalsdängorna. Den lite bättre, intressantare discon med lite mer industrikänsla, med andra ord.

5. E du go eller?
Stars’n’bars, fredag 13 april 22-03
Det hände någonting fantastiskt i februari: Stars’n’bars deklarerade två-för-en i baren hela kvällen och det blev ännu lite lättare att njuta av livet. Fredagen den trettonde firar vi på Stars’n’bars, och det är EDGE? som fixar festeriet. Se www.luxxury.se/egde för mer info om härligheten.
Stad: 
Kategori: