Bäst just nu - klubb

admin-kollegorna 15:34 23 May 2007
Tomas Brolin sa det — alla vi längtar efter sommaren. Här är den:

1. Glory Boat
Rio Rio, varje torsdag 22-03
Jag är sjukt nostalgisk gällande förra sommaren och dess begivenheter, där Glory Boat utgjorde kanske den viktigaste ingrediensen (tillsammans med en viss bandare och en viss sorglöshet). Därför kommer det vara med en ganska nervös förtjusning jag kliver på båten på premiärkvällen 7 juni. Men också med tillförsikt. Det finns nämligen inte en enda anledning till att årets båt inte kommer bli minst lika bra som förra. 

2. Umami Bitch
Berg 211 Gamlestan, lördagen 2 juni
När Umami firade Valborg blev stället mer än knökfullt på två röda, och vi kan räkna med minst lika stor uppslutning när Busy P besöker grottan i juni. Busy heter egentligen Pedro Winter och ägnar sig, förutom att vara manager för Daft Punk, åt att åka Europa runt och spela elektro. Jag skulle tippa att förköp är en klok sak. 

3. Caviar
Uppåt Framåt, varje fredag 21-02
Förra sommaren var det ett evigt meck för alla som ville hinna med både Glory Boat och Caviar. Folk sågs springa genom Rosenlund med svetten stänkandes kring benen varenda torsdag natt. I år slipper vi detta. Caviar har numera hand om fredagarna på Uppåt och schemaläggningen blir med ens mycket behändigare. I juni gästar bl.a. Daniel Wang, Tricksi och Serious Party Crew.  

4. Superdiskant
Rio Rio, fredagar 22-03
Björn Borgström (The Harasser) och Daniel Howe (Mp3000) har tröttnat på de dyra, uppsnofsade festerna med de creddiga bokningarna, och vill istället lägga fokus på roligheten i att festa ”Gbg-style” (alla vet hur det går till). Sju fredagar under juni-juli tar de över Rio Rio. Vi ses där.

5. Kolonis måndagsklubb
Café Publik, varannan måndag 19-01
Nästan allt händer på Publik nu för tiden. Sedan caféet skaffade utskänkningstillstånd har de hunnit med allt från releasefester till poesiläsningar och Clandestino-kalas. Nu kan man också varannan måndag ta del av Kolonis överraskningar. Som vanligt blir det oväntade bokningar, kända eller mindre kända men alltid intressanta, och fint häng.
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!