Här fortsätter festen efter Nöjesguidens ölmässa i Stockholm 2020

Redaktion 11:13 22 Jan 2020

Kvällen är fortfarande relativt ung när vi stänger portarna för årets ölmässa. Här är några tips på var du kan gå vidare. 

Har du varit på ölmässan men är fortfarande törstig? Eller lyckades du inte haffa en biljett i år. Lugn, än finns det chans att dricka hantverksöl. Här är några av de ställen som kör efterdoja. 

Oliver Twist 
Repslagargatan 6, olivertwist.se
Det har blivit en fin tradition att såväl besökare som utställare samlas på OT efter avslutat mässa. Har du inte fått nog av Great Brands grejer, hittar du dem garanterat här. 

Waza Restaurang och Bryggeri 
Wallingatan 38, wazarestaurang.se 
Ölmässans närmaste utställare har sitt eget bryggeri blott ett stenkast från ölmässan. Du behöver inte ens sätta på dig jackan. 

Farm
Frihamnsgatan 26, farmrestaurant.se
Festen fortsätter även på Sthlm Brewings egen restaurang och bar i Frihamnen. 20 kranar med überfärsk öl direkt från tank, och kvällen till ära öppnar de upp till bryggeriet så det finns plats om man trillar in sent också.

Industrigatan 2
Industrigatan 2, industrigatan2.se 
På grund av sin nya krog kunde Dunder & Krut dessvärre inte delta på årets mässa. Men är du sugen på tacos och mera öl finns det i mängder på Industrigatan 2. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!