Dunder & Krut öppnar krog i Stockholm

13:19 18 Dec 2019

Bryggeriet öppnar en oas för livsnjutare mitt på Kungsholmen.

Dunder & Krut är lagerfantasterna som bland annat ligger bakom den populära lagern Heartbeat. Nu öppnar de egen restaurang med ett koncept de valt att kalla Industrigatan 2, som också råkar vara restaurangens adress på Kungsholmen.

Menyn är inspirerad av Mexiko och mat- och ölkombinationer kommer att ligga i fokus. 
 Industrigatan 2 är vårt sätt att visa folket vår kärlek till mat, öl och människor. Vi vill skapa en miljö som känns hemma. Det där stället som är en självklarhet för det hårt arbetande kompisgänget att mötas efter jobbet, det där stället dit man tar sina gäster för att visa upp Stockholms bästa sidor och det där stället där du alltid välkomnas som en vän, säger Thomas Nilsson. 

Ölmeny kommer att vara gedigen och restaurangen kommer utöver sin egen öl även att erbjuda totalt tio stycken öl på fat. Fokus kommer att ligga på att lyfta lokala bryggerier för att ge dem ett skyltfönster.
–Vi lägger stor vikt vid hantverket kring maten såväl som ölen, men också upplevelsen att komma till vår restaurang. Vi vill vara ditt andra vardagsrum för umgänge och glädje. Vi ska vara värda omvägen för dig som inte bor eller jobbar i närheten, men som vill njuta av riktigt god mat och öl på Stockholms bästa mötesplats.

Öppningsdatum är satt till den 8 januari och krogen kommer sedan att ha öppet ons-sön 15-23.

 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!