Vad gott det ser ut! Men har du tänkt på att stötta BLM?

Garba stöttar BLM med popup

11:49 8 Jun 2020

Marion Ringborg, Linn Söderström och Sarah Lindstrand Mboge anordnar en heldag med mat, dryck, musik, kultur och kunskap för att stötta Black Lives Matter i USA.

Fredagen den 12 juni anordnar Garba tillsammans med Sarah Lindstrand Mboge en popup med mat och kultur. Menypriset för en trerätters lunch ligger på 525 kronor och för en trerätters middag 725 kronor, där allt överskott går till BLM.
Vi börjar där vi själva står och med det vi kan allra bäst: mat och dryck. Vi har samlat musiker, tatuerare, författare och massa information om hur du kan utbilda dig inom strukturell rasism och hur du kan stötta andra initiativ och fortsätta ditt egna antirasistiska arbete i framtiden.

Det dukas med avstånd, finns tydliga anvisningar för eventuella köer under de allmänna öppettiderna och popupkrogen följer FHM:s övriga riktlinjer med anledning av Covid-19.

Läs mer på facebookeventet.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!