Den blödande veganburgaren kommer till Sverige

15:15 11 Jun 2018

Spännande nyheter!

I augusti introducerar Scandic den blödande veganburgaren Beyond burger på menyn på sina hotell.

Burgaren är helt och hållet växtbaserad. Proteinet kommer från ärtor, färgen från rödbetor och saftigheten från kokosolja och potatisstärkelse. Därmed blir Scandic den första hotellkedjan i Europa att servera burgaren.
–Vi har sett på ett veganskt alternativ till vår populära Scandicburgare under en längre tid och när vi kom i kontakt med Beyond Meat kände vi att de var helt rätt produkt för oss. Efterfrågan på vegetarisk och vegansk mat ökar och vi på Scandic vill att det ska finnas bra mat som tilltalar alla, oavsett kosthållning,säger Thomas Fankl, ansvarig Food and Beverage för Scandic i Sverige, i ett pressmeddelande.

Beyond burger och Impossible burger är de två stora spelarna på den växtbaserade burgarmarknaden. Läs om när Nöjesguiden testade den senare i New York här.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Bistro de Paris Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Mestiza

På Skanstorget ligger restaurang Mestiza som, med sina sydamerikanska och spanska smaker, är en medelsvenssons våta dröm.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!