De tar över Fridays lokaler i Kungsträdgården

Redaktion 20:51 26 Jun 2024

Göteborgskedjan dubblerar sin närvaro i huvudstaden.

I början av året stod det klart att kedjan TGI Friday’s skulle få lämna sina lokaler i Kungsträdgården på grund av en rejäl hyreshöjning. Strax därefter gick kedjan i konkurs. Nu står det klart vem som blir de nästa hyresgästen. Det är den av Kopparbergs bryggerier ägda göteborgskedjan John Scott’s som öppnar ett flaggskepp.
– Det har varit ett väldigt stort intresse för fastigheten, både för restaurangverksamhet och från internationella bolag som i några fall velat använda lokalerna både som showroom och för sin verksamhet, säger fastighetsägaren Jakob Johansson till Fastighetsvärlden.

John Scott’s har sedan tidigare tolv enheter i Sverige, varav en på Kungsgatan i Stockholm. Nu är det alltså dags för ytterligare en etablering.
– Vi tror att det kommer bli väldigt bra. Det blir en öppen och tillgänglig verksamhet med en prisklass som Stockholms stad och Stockholmarna önskar sig. Att få in ett börsnoterat svenskt bolag med en entreprenöriell anda känns bra för oss. Jag är imponerad över hur de jobbar, fortsätter Jakob Johansson.

Exakt när krogen kommer att öppna är i skrivande stund inte klart, och enligt den tidigare hyresgästen har lokalerna länge varit kraftigt behov av renovering. Så en kvalificerad gissning får väl bli lagom till nästa körsbärsträdsblomning.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!