Dandelyan.

Dandelyan kommer till Stockholm

09:38 9 Apr 2018

Lördagen den 21 april arrangerar Bartenders’ Choice Awards årets första gästspel, då världens näst bästa bar Dandelyan gästar Stockholm. 

Dandelyan ligger för närvarande på andraplats på den högt ansedda listan World’s 50 Best Bars, endast slagen av The American, som namnet till trots även den ligger i London. Dandelyan öppnade 2014 och ligger i Mondrian Hotel på Themsens södra flodbank i Southwark.

Under gästspelet som äger rum på Hobo Hotels Bar 5emman kommer Jack Banks och Goran Aziz från Dandelyan att servera speciellt framtagna cocktails samt signaturdrinkar från sin nya drinklista. Den sistnämnda är resultatet av Dandelyans senaste brainstorm som landade i den menyn The Modern Life Of Plants, där baren har utforskat växtrikets alla hörn och gjort en omfattande studie i hur växter och frukter frodas för att sen utveckla en modern tolkning av användandet av dem som ingredienser i cocktails.

Gästspelet är ett samarbete mellan Bartenders' Choice Awards, Absolut Vodka och 5emman. Baren är öppen för allmänheten mellan 18-24 och det är fritt inträde.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!