Den 16 november byter Daniel Crespis vinbar The Burgundy skepnad och blir vad krögaren kallar "Sveriges minsta food court".
Bakfickan, som går under det halvlånga namnet Mini Bistro Food Court & Oenophilia, kommer varje vecka att erbjuda utvalda rätter från fyra av kedjans restauranger i samma kvarter: Djuret, Pubologi, Tweed och Omakase Köttslöjd. Eller som krögaren själv beskriver symbiosen.
– En middag här kan bli lugn, stilig och harmonisk men likväl, vilket jag såklart föredrar, ett svettigt, stökigt, spretigt och läckert gastronomiskt gruppsex.
Matutbudet kommer att bestå av en mix av halvrätter och stora rätter färgade av respektive kök och gastronomiska inriktning. Vinet, och i synnerhet det från Bourgogne, kommer emellertid fortsatt att spela en självklar roll.
En liten del av food courten kommer att vara bokningsbar men största delen är tillgänglig för drop in. Allt öppnar den 16 november.