Beefeater släpper rosa gin med jordgubbssmak

19:18 11 Apr 2018

Ni hörde rätt.

Från och med idag finns Beefeater Pink i Systembolagets beställningssortiment. Ginen har den typiska enbärskaraktären, men är också smaksatt med jordgubbar för en friskare ton i smaken.

Den rosa ginen är skapad av master distiller Desmond Paynes och den första nyheten från The Gin Hub, en självständig grupp där Pernod Ricards tre största ginvarumärken arbetar under samma tak med ambitionen att vidareutveckla ginsegmentet.
– Gin går allt mer mot att bli en modern och innovativ kategori där konsumenter inte drar sig för att utmana traditionerna. Beefeater Pink fångar essensen av de här nytänkande dragen hos dagens cocktailkultur och kombinerar naturliga smaker av jordgubbar med klassisk gin på ett lekfullt sätt, säger Edouard Parlange som är produktchef för Beefeater.

Beefeater Pink kostar 259 kronor för en sjuttis.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Vattenrevolutionen är här

Under förra året exploderade trenden med ”hard seltzers” i USA. Nu kommer trenden med det alkoholhaltiga smaksatta vattnet till Sverige.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!