Bild: 2112

2112 utökar från Magasinsgatan till Heden

14:41 18 Oct 2019

Restaurangen, som drivs av medlemmar från In Flames, öppnar i en ny lokal med fokus på street food.

År 2011 öppnade två av bandmedlemmarna ur In Flames en restaurang i Göteborg med fokus på grymt käk, öl och rockmusik. Peter Iwers och Björn Gelotte, varav den senare fortfarande spelar med bandet och den första driver Odd Island Brewery, expanderar nu efter åtta år verksamheten till en ny plats. Det är Heden som den 25 oktober får ett nytillskott i form av Street Food by 2112. Den nya restaurangen öppnas tillsammans med köksmästaren Coffe Holmström och restaurangchefen Tobias Larsson. I ett pressmeddelande berättar de såhär om den nya restaurangen.
– Eftersom vi inte serverar lunch på 2112 Magasinsgatan, kommer vi göra det här på nya stället, men vi kommer också ha öppet kvällstid vid större event.

På Street Food by 2112 kommer de att ha stort fokus på maten, och rätterna kommer att hämta sin inspiration från alla världens hörn. Även musikens vikt kommer att följa med till Heden, där man kommer att kunna höra musik ur högtalarna på utsidan. 

Street Food by 2112 öppnar den 25 oktober klockan 18:30 vid Heden.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens hotellkomplex på Lindholmen ligger restaurang Fei.

Krogrecension: Husette

En nytändning och lägesföränding behövdes efter pandemin och det blå trähuset med stor potential, omringat av kulturskapare, skulle bidra med just det.

Bar Minimal

Vid sidan av ett sort fokus på naturliga viner har Bar Minimal gjort sig känt för sin hantverksmässigt tillagade pizza.

Bikt

När fyra rutinerade krogrävar slog sina påsar ihop blev resultatet restaurang Bikt.