Artiklar ur nummer: 2014-03

Fleming: The Man Who Would Be Bond

fleming.jpg


Få författare är lika förknippade med sina romanfigurer som Ian Fleming är med James Bond. BBC:s fyra avsnitt korta miniserie om James Bonds upphovsman verkar inte veta om den ska spä på mytbildningen eller montera ned den.

Helix

helix.jpg


En mystisk sjukdom bryter ut på en arktisk forskningsstation. Alla som hamnar i dess väg får sin molekylära uppsättning remixad så till den milda grad att allt som kvarstår av hen är en dreglande drönarmutant. Det amerikanska smittskyddsinstitutet, CDC, rycker ut för att isolera och kurera.

wi-fi-guiden

 

wifiguiden.jpg

Vi är många som har stora problem med att få saker gjorda i våra små, ostädade hem. Faktum är att det är onödigt att ens försöka – vi har letat rätt på ett gäng ställen där ni med största säkerhet kommer att kunna plugga bättre. Varsågod – här är storstädernas bästa, wi-fi-försedda platser.


Stockholm

 

Vägen till drömjobbet

 

Att tjäna så mycket pengar som möjligt, att få bestämma över sig själv eller att kunna kombinera sitt arbete med sin passion? Vad är egentligen ett drömjobb och hur går man tillväga för att få ett? Vi har frågat några som har koll.

roxy-farhat-g.jpg

Roxy Farhat

 

Det här pluggade vi

Att välja utbildning är inte alltid det lättaste. Vad händer om man ångrar sig? Vi frågade några som vet om deras utbildningar och hur de tog sig dit de befinner sig idag.

natalia_kazmierska.jpg


Natalia Kazmierska 
Debattredaktör och kolumnist på Aftonbladet, tidigare programledare för P3 Nyheter.

Vad har du för utbildning?

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!