PNKSLM

GHLOW - Slash and Burn

Den svensk-ryska duon Ghlow har släppt en rå debutplatta i en hybrid av punkig alt-rock och elektronika. Duon bakom GHLOW är Emille de Blanche och Nikolay Evdokimov och för dem representerar skivan återfödelse. De båda är multikonstnärer inom andra fält, de Blanche jobbar i huvudsak som skulptör och Evdokimov som tatuerare, men nu går de tillsammans för att skapa något helt nytt.
 

Pärlor vi missat: The Mary Veils - Slacker Paint

Med ett stort kliv tar Philadelphia-baserade bandet The Mary Veils steget in i musikvärlden. Debutskivan Slacker Paint är sådär sprudlande och ohämmad som bara en debut kan vara. Inga regler och restriktioner, bara energi och kreativitet. Inga krångliga omvägar eller överproducerade slingor, bara snabba gitarrer och känslofylld sång. 

She/Beast - In the Depths of Misery

She/Beast har släppt In the Depths of Misery, en mörk och ilsken EP. Det kan man enklast se genom låttitlarna (t.ex. The Sadness Will Last Forever, Take My Pills och Devil On my Mind). Här ackompanjeras den distade sången av tunga baslinjer och syntar som låter som att de kommer från något tv-spel.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!