Men. Det viktiga är nu att festpalatset har levt upp. Mycket tack vare klubb Indians lördagar som har blåst liv i restaurang, bar och uteservering. Ola Göthberg och vänner har gett Ritz den hypen den så desperat har behövt. Nu känns det inte lika ensamt och gammalt i lokalen. Nu kan man gå och ta en vodka martini och en extra oliv utan att känna sig ensam i baren. Det är bra. Det bådar gott inför hösten.
Maten är fortfarande klassisk och ganska okomplicerad, ingenting överraskar riktigt. Menyn består till stor del av klassiska svenska rätter. Ingenting att hetsa upp sig för där heller, men man blir å andra sidan inte besviken. Jag gillar råbiffen väldigt mycket. Inget fusk utan mald av oxfilé med de klassiska tillbehören. Precis som det ska vara. Ritz har också kopierat Björn Bars fina tilltag av att erbjuda ett gäng ostron med en flaska champagne. Här får du ett dussin ostron och en flaska Pol Roger för 649 kronor. Perfekt mat för att sitta och njuta till i en fylld lördagsbar. Ritz är en fantastisk fest numera.
Stad: