Mando Steakhouse

17:19 23 May 2007
Det finns en kille som heter Victor. Han bor uppe i de baskiska bergen och har dedikerat hela sitt liv åt den svåra konsten att grilla. Med hjälp av avancerade hjulupphängningar på alla sina hembyggda grillar hittar han det perfekta avståndet mellan träkolen och köttet. Bara för att kärleken till grillkonsten betyder något för honom, och för oss som får äta hans mat. Men det är även en fråga om köttkvalitet, som såklart måste vara så hög att det överhuvudtaget smakar något.
Mando är den diametrala motsatsen till baskiske Victor. Turisterna är däremot galna i Mando. Kanske beror det på läget och miljön, ingen krog har en så kompromisslöst kaxig inredning med sina specialgjorda Grand Prixstolar och bankad koppar på väggar och tak. Grillstekarna, de ökända plankorna och såserna är sorgligt nog knappt mediokra. Köttet smakar just ingenting. Vill man beställa något ”medium/rare” så går det inte för sig. Och lökringarna smakar och ser ut som donuts. Trots det är det fullt av turister som nöjer sig med det mediokra, som inte ställer krav trots att det kostar, som tycker att det inte gör något om man får ont i kroppen i dagar av dåligt kött. Menyn är helt oförändrad sen 1975. Tänk om vi alla kan börja ställa lite högre krav, tänk så bra allt kan bli. Öppet: mån-fre 11.30-00.00, lör-sön 12.00-00.00.

Skomakargatan 4, 040 78 000
Stad: 
Lokal: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler recensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!