Djurgården har ett flertal fina restauranger, men de drar oftast en ganska mogen och stillsam publik. När det kommer till rent svirande har ön inte så mycket att erbjuda. Undantaget är Josefinas uteservering som får Stureplan att ta steget över bron och slänga sig på en enorm kudde under en av de högresta palmerna, med en flaska skumpa och en grillad hummer.Djurgården har ett flertal fina restauranger, men de drar oftast en ganska mogen och stillsam publik. När det kommer till rent svirande har ön inte så mycket att erbjuda. Undantaget är Josefinas uteservering som får Stureplan att ta steget över bron och slänga sig på en enorm kudde under en av de högresta palmerna, med en flaska skumpa och en grillad hummer. Det finns plats för 1000 stekare i solskenet vid vattnet och när vädret är fint kan man svalka sig med något från glassmenyn, ta något enklare från kafémenyn eller hugga in på något stadigare från grillen. Uteserveringen är Josefinas unique selling point, men kanske också det enda skälet att bege sig hit. Matsalen är, trots fin stukatur och stora kristallkronor, inte vad man förväntar sig av en finare krog. Varken mat eller service står i nivå med priserna (de flesta varmrätter över 350 kronor), akustiken är förfärlig och smöret är så hårt att man skulle kunna misshandla någon med det. Om du tänker äta: håll dig till den fina uteserveringen och skaldjuren.
Stad: