Söderkrogen Madam startar insamling för att rädda verksamheten

09:35 14 May 2021

Genom en insamling via GoFundMe hoppas krögaren Gustav Kyhlberg på att kunna rädda sin livsdröm från att gå i kras.

Den korenska krogen Madam öppnade 2018 på Tjärhovsgatan och har hunnit bli en favorit för såväl söderfoodies som tillresta gäster. Precis som många andra krogar restauranger har verksamheten emellertid lidit svårt av pandemin. 
– Efter över ett år av pandemin hänger hela vår bransch på en skör tråd. Madam är inget undantag. Restriktionerna har slagit extremt hårt mot oss, och stöden från staten är näst intill obefintliga, förklarar Madams ägare Gustav Kyhlberg i ett pressmeddelande.

För att rädda verksamheten har Gustav nu startat en insamling för att överleva krisen.
– Då vi inte kompenseras för det näringsförbud som vi belagts med, har jag inget annat val. För att vi ska finnas kvar efter pandemin måste vi få in pengar.

Insamlingen Save Madam drogs igång i månadsskiftet och har hittills fått in donationer från ett femtiotal givare. I skrivande stund är det insamlade beloppet uppe i knappt 50 000 kronor, vilket motsvarar en tiondel av målet.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!