Skilsmässofest på Moon Motel

10:08 6 Nov 2018

Dumpa din partner och fira uppbrottet som att det inte finns någon morgondag.

I våras arrangerade Cavalving en bröllopfest på Moon Motel, där en influgen Elvis förklarade människor som just träffats man och hustru. Nu kommer uppföljen. På fredag vankas det skilsmässofest på Moon Motel.
– Den legendariska bröllopsfesten blev känd som festen för den som inte nöjde sig med ett one night stand utan ville ha mer och fick det. Den här nästan lite givna uppföljaren kommer att äga rum på exakt samma plats och det kommer bli minst lika stökigt, vilt och blött som förra gången. Den stora skillnaden är att vi firar uppbrottet istället för bröllopet. Det här blir ju dessutom mycket roligare för alla som inte ville gifta sig sist att gå på eftersom alla kommer att leta efter ett rebound, säger Josefina Hillman, talesperson för Cavaliving.

Hur ser den perfekta skilsmässan ut?
– Lite som den perfekta hemmakvällen. Man kommer hem. Lägger sig i soffan. Tar av sig strumporna. Sätter på Netflix, kollar efter en ny serie eller film. Tröttnar. Sätter på nått man redan sett. Börjar kolla i mobilen. Scrollar insta. Likear någon man tycker är snygg. Likear en bild på en söt hund. Kollar messenger. Trycker intresserad på något event som låter kul. Man blir trött. Funderar på att gå och lägga sig. Inser att man har sin partner bredvid sig och att man inte pratat på hela kvällen. Inser att det här är ens förhållande efter bröllopet i våras. Får panik. Går in igen på det roliga eventet. Det är förstås Cavalivings skilsmässofest på Moon den 9:e november. Man behöver inte ens säga något. Det är avgjort. Trycker attending, säger Josefina Hillman.

Det kommer att finnas ett "reboundhjul", där man har chansen att vinna "en hemgång eller utgång" med någon från Cavaliving eller någon från Nöjesguidens singellista.

På bröllopsfesten hade ni ju också ett hjul där ni lottade ut er själva. Anordnar ni de här festerna bara för att ni i Cavaliving ska få ligga?
– På bröllopsfesten blev vi för fulla och var svåra att lottas ut, det skedde ju som ni redan vet ett och annat giftemål. Vi i Cavaliving ser inte detta som ett sätt att få ligga, vi tycker att singellistan visar hur poppis vi är.  Med detta sagt så hjälper vi gärna andra att få till det och ingen vet hur kvällen slutar. Vårt fokus ligger nu på de som gift sig att äntligen få skilja sig och upptäcka att gräset oftast är grönare på andra sidan, säger Isabelle Kvist, också talesperson för Cavaliving.


Cavaliving består av Anita Andersson, Josefina Hillman, Isabelle Kvist, Anna Mathila Person, Hanna-Hedda Cavallius, Astrid Arvidsson och Amanda Wiksten. I dj-båset gästas de av Kamo från Off the Meds och Mackan Lindström. Moon Motel öppnar klockan 00.00.

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!