Scandwich öppnar i city

15:15 13 Sep 2021

Matiga mackor och naturvin flyttar in på Malmskillnadsgatan.

Efter dryga tre år i Midsommarkransen har tiden kommit för att expandera Stockholmsnärvaron för mackstället Scandwich. Konceptet på den kommande etableringen på Malmskillnadsgatan 17 är detsamma. 
– Vi kommer att fortsätta göra det vi gör, fast i stan. Vi kommer att köra öppet sju dagar i veckan, både lunch och kväll. Mackor till alla, säger Johan Lind, ägare och uppstartsansvarig. 

Öppningen är beräknad till mitten av oktober och ambitionen är att skapa ett ställe för folk som både vill äta och dricka gott. 
– Som alltid är mackorna i fokus. Det är ju vår grej, det vi gör bäst. Men vi älskar även öl och vin. Och i viss mån alkoholfri dryck. Men mest öl och vin. Så det kommer vi att ha mycket av. Från olika producenter. Och länder. Och så. Och vi kommer att fortsätta med vår overkligt generösa prissättning på vinflaskor, säger Johan.  

Scandwich söker nu med ljus och lykta efter personal till den kommande krogen. 
– Det märks verkligen att en hel del lämnat restaurangbranschen för att göra annat. Men det löser sig. Det gör det alltid, säger Johan Lind. 

 

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 09, 2021.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!