Pontus nya giraffer

15:52 8 Nov 2022

En gör comeback, och två nya ansluter inom kort. 

Pontus Frithiofs och Thomas Dahlstedts kvarterskrog La Girafe på Kungsholmen har öppnat igen efter en enklare renovering. Under nästa år expanderar även det franska konceptet med två systerkrogar,  en på Arlanda Terminal 5 och den andra på en ny ort.
– Vi är glada över att få öppna vår kvarterskrog på nytt. Den har blivit ännu mysigare och har fått en helt uppdaterad meny. Detta i kombination med ett nytt grymt erfaret team som kommer ta väl hand om våra gäster. Vi alla delar ambitionen om att göra La Girafe mer tillgängligt och till det naturliga valet för alla som önskar det lilla extra, snabb och bra service till rimliga priser,  säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Den nya menyn har, utöver kökets franska klassiker och signaturrätter som vietnamesiska nems, kryddats med många mindre rätter såsom charkuterier, burrata caprese och råbiff ”Two bites”. 

La Girafe ligger på Fleminggatan 39. 

Läs även: Pontus Frithiof öppnar nytt på Arlanda.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!