Paolo Roberto börjar sälja pizza på bensinstationer

12:30 11 Jun 2018

Vilken dag är din Paolo Roberto-dag?

Tidigare i år började Petter sälja sina Håll käften-burgare på Cirkle K. Nu får han konkurrens i snabbmatskriget på vägarna. Från och med nu säljs nämligen Paolo Robertos napolitanska pizza på 180 OKQ8-mackar runt om i Sverige. 
– Det känns fantastiskt att få möjlighet att erbjuda genuin italiensk matkonst längs de svenska vägarna, säger Paolo Roberto i ett pressmeddelande.

Pizzan heter pizza napolitana och innehåller tomatsås, mozzarella och ruccola. Standarpizzan är vegetarisk, men den som vill kan välja till skinka eller salami.
– Vi har arbetat hårt för att kunna erbjuda pizzor av högsta möjliga kvalitet till alla hungriga resenärer längs våra vägar. Vår Pizza Napolitana kommer, precis som våra övriga pizzor, att vara förbakade i vedugn innan de ugnsbakas till perfektion på OKQ8:s stationer. Nu finns det ingen ursäkt att inte välja italienskt längs de svenska vägarna, säger Paolo Roberto.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Bistro de Paris Det slår det mig ibland att jag besöker det franska köket för sällan. Köket som brukar vara ett säkert kort med sin bœuf bourguignon som värmer i vinterkylan.

Mestiza

På Skanstorget ligger restaurang Mestiza som, med sina sydamerikanska och spanska smaker, är en medelsvenssons våta dröm.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!