Nytt mattorg i Lund

Redaktion 17:59 8 Jan 2018

I vår öppnar Mattorget Norra Ringen i Lund med åtta etablerade aktörer.

På Skarpskyttevägen 3, i en gammal industribyggnad som ursprungligen inhyste Grahns tryckeri, öppnar inom kort ett nytt mattorg. 

– Vi utvecklar fastigheten Markören 7 och skapar ett unikt mattorg. Mattorget är speciellt på två sätt. Dels samlar vi cirka åtta etablerade aktörer i samma byggnad, dels är byggnaden utformad med en drive-through som löper genom byggnaden, säger Ole Bang Pedersen som är vd på Öresundsporten till branschtidningen Fastfood Magazine.

Enligt Ole Bang Pedersen är åtta större aktörer klara för satsningen, även om han inte vill avslöja vilka dessa är i nuläget. Mattorget Norra Ringen väntas öppna någon gång i april. 

Läs även: Här är vinnarna av Malmöpriset 2017.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna.