Hur föddes idén om ett hotell?
–Jag har haft den här drömmen hur länge som helst egentligen. Men för ett par år sedan fick vi erbjudande om att öppna i den här fastigheten och det kändes klockrent. Först tänkte vi öppna ett lyxhotell men det innebar dels en större risk och kändes heller inte helt rätt. Så vi bestämde oss för det här konceptet. Prismässigt är det jämförbart med ett trestjärnigt men designmässigt ligger vi snarare någonstans mellan fyra och fem stjärnor. Avsikten är att bygga flera hotell med samma koncept och det är lite därifrån namnet Story kommer ifrån. Min roll i verksamheten är i dagsläget som VD. Jag sitter med i ledningen för hotellet och restaurangen och ansvarar tillsammans med hotelldirektören Sören Hullberg för helheten.
Vart går du själv helst ut och äter och dricker?
–Tyvärr hinner jag inte gå ut så mycket eftersom jag jobbar 24 timmar om dygnet torsdag till lördag med Village och Rose. Men äta måste man ju och då blir det oftast Riche, Teatergrillen eller Berns.
Vad är bra i Stockholms krogliv och vad saknar du?
–Det är lite tråkigt när större ägarorganisationer ligger bakom många nattklubbar. Risken är att det blir lite för likriktat. Krogvärlden kräver lite mer känsla och framför allt hjärta. Jag skulle gärna se fler aktörer på marknaden.
Vad gör du när du inte jobbar på hotellet eller någon av klubbarna?
–Då tar jag långpromenader med min hund Boss.
Stad:
Kategori: