Lobster Schack på Vassa Eggen

13:32 22 Oct 2021

Den hedonistiska hummerveckan är tillbaka. 

Okej det är inte riktigt en hel vecka, men åtminstone mellan den 2-6 november går Vassa Eggen traditionsenligt all in på hummer under en period där man kanske som allra mest behöver få unna sig. 

För några veckor sedan auktionerades den första svenska hummern ut, och två humrar på totalt 1,1 kilo gick under klubban för 77 000 kronor. Lyckligtvis råder något mer humana priser på Vassa Eggen där de flesta rätter på menyn ligger på 145 spänn.
– Jag skulle säga att det är motsatsen till fine dining och skaldjursplatå. Tänk comfort food, hummer på tidningspapper, öl i plåthinkar och livlig stämning, säger Niklas Odin som är krögare på Vassa Eggen. 

Lobster Shack kan avnjutas både i baren och restaurangen, bord bokar du precis som vanligt. Under samma period anordnas även Seafood Schack på systerkrogen Kommendören, och som namnet antyder blir det hummer även här men uppblandat med andra skaldjur. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!