Hernö Gin öppnar cocktailbar i Stockholm

10:17 11 Nov 2020

Den prisvinnande norrlandsdestillatören öppnar filial i huvudstaden.

En av sveriges ledande ginproducenter etablerar sig i Stockholm med cocktailbar och provningslokal under våren 2021. Lokalen har också rum för framtida personal som kommer att arbeta med fokus på företagets utlandsmarknader. 
– Med etableringen i Stockholm vill vi öka tillgängligheten och komma närmare såväl svenska som internationella konsumenter som inte har möjlighet att besöka oss i Dala. Härnösand är och förblir vår ”huvudstad”, men med ökad närvaro i Sveriges huvudstad flyttar vi fram positionerna med siktet inställt på fortsatt tillväxt såväl på vår hemmamarknad Sverige som internationellt, säger Jon Hillgren, vd och grundare av Hernö Gin.

Platsen för baren är ännu hemlig, men det blir i centrala Stockholm.
– Planerna för Hernö Gins cocktailbar i Stockholm är långt gångna och inom kort kan jag berätta var du kommer att kunna dricka cocktails och prova världens bästa gin i Stockholm. Det aktuella läget är mycket centralt och flödet av människor är stort i kvarteret, det kan jag avslöja redan nu, berättar Jon.

I veckan öppnar även den nyemission som i huvudsak syftar till att finansiera satsningen.
– Vi välkomnar fler aktieägare som vill vara med och satsa i världens ledande producent av hantverksmässigt framställt gin samt dela glädjen i vår fortsatta resa framåt.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!