Christin Kashou öppnar krog med Penny Parnevik

21:56 4 Apr 2024

Nu öppnar mästerkocken restaurang tillsammans med Penny Parnevik.

Den 9 april slår dörrarna upp för den nya krogen Parken som ligger på Birger Jarlsgatan 76. Bakom densamma står Christin Kashou, vinnare av Sveriges Mästerkock 2021, tillsammans med TV-profilen Penny Parnevik. Matmässigt hittas här influenser från medelhavet som flörtar med mellanöstern och Christins palestinska rötter.
– Vi är så glada att äntligen få välkomna alla till oss på Parken, som vi hoppas kan komma att bli en samlingsplats mitt i hjärtat av stan. Bara att få sitta och äta gott bredvid mina barns favoritlekplats känns helt underbart, säger Penny Parnevik.

Parken är Pennys första satsning inom mat- och dryck, trots ett sedan länge stort intresse som hon delar med maken Douglas Murray. Tillsammans med den nya affärspartnern Christin Kashou, som sedan sin vinst i Sveriges Mästerkock har erfarenheter från såväl restaurangkök som sommelierutbildning, tar de nu tillsammans klivet ut i branschen som krögare.
– Att vinna Sveriges mästerkock var en dröm som blev verklighet. Nu är jag redo att ta min passion för mat och dryck till nästa nivå genom att öppna min första restaurang, säger Christin Kashou, delägare av nya Restaurang Parken

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!