Christian Hellberg tar över köket på Nosh and Chow

23:30 23 May 2018

Inför sommaren har krögaren Christian Hellberg rekryterats till Nosh and Chow, som nu blir med grill. 

Entréplanet på Nosh and Chow kommer från och med nu att gå i grillfanatikern Christian Hellbergs manér. Menyn är inspirerad av Medelhavet, och fokus ligger på skaldjur, fisk och färska primörer. Ambitionen är att samtliga rätter ska bära en tydlig grillsmak. 

Christian Hellberg kommer senast från Stureplansgruppens andra krog (de har flera) Griffins, och har även under en lång tid hållit i matlagningskurser på Restauranghögskolan.
–  Jag hoppas jag kan bidra till att fortsätta hålla den höga kvalitén på restaurangen och finnas här för våra gäster. Vi kommer också öppna upp för matlagningskurser på vår nya festvåning, grillevents på innergården och under hösten siktar vi på att öppna upp för brunch med ett nytt upplägg som vi tycker saknas i Stockholm, men mer om den vågar jag inte avslöja än.

Även övriga delar av huset har fått en översyn och i sommar blir den tidigare medlemsklubben Bernie's öppen för samtliga gäster under hela sommaren, samtidigt som våning fyra i huset öppnar upp för privata sällskap.

Nosh and Chow håller i sommar öppet mån–tis 11.15–00.00, ons–fre 11.15–02.00 samt lör 16–02.

Läs även: Joel Ighe musikdebuterar i sommar.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!