I källaren till restaurang Prinsen har det öppnat något så förträffligt som en fisk- och skaldjursrestaurang med champagnebar.I källaren till restaurang Prinsen har det öppnat något så förträffligt som en fisk- och skaldjursrestaurang med champagnebar. Den ädla drycken går dels att få på vanligt vis men flera av sorterna kan även fås i miniglas för den som bara vill smaka av. Peter Nordin, som ligger bakom Brut Bar, äger förutom restaurang Prinsen också Zink Grill. När Peter renoverade lokalerna snubblade han över ett lager med gamla glasburkar. Dessa får nu tjäna som servis i restaurangen, vilket gör att rätterna håller värmen på ett finurligt sätt. Brut Bar kom till lite av en slump under nämnda renovering då man inte riktigt visste vad man skulle göra av utrymmet, och man kommer åt restaurangen via en anonym ståldörr till höger om Prinsens entré. Den franska menyn består nästan uteslutande av fisk och skaldjur medan champagnen givetvis är det dominerande inslaget på vinlistan.
Brut Bar
Mäster Samuelsgatan 4, tel 611 13 31
Öppet: tis–fre 11.30–14.30 samt 17.30–23.30, lör 17.30–23.00.
Brut Bar
Mäster Samuelsgatan 4, tel 611 13 31
Öppet: tis–fre 11.30–14.30 samt 17.30–23.30, lör 17.30–23.00.
Stad:
Kategori: