Brut Bar

17:13 6 May 2009

I källaren till restaurang Prinsen har det öppnat något så förträffligt som en fisk- och skaldjursrestaurang med champagnebar.I källaren till restaurang Prinsen har det öppnat något så förträffligt som en fisk- och skaldjursrestaurang med champagnebar. Den ädla drycken går dels att få på vanligt vis men flera av sorterna kan även fås i miniglas för den som bara vill smaka av. Peter Nordin, som ligger bakom Brut Bar, äger förutom restaurang Prinsen också Zink Grill. När Peter renoverade lokalerna snubblade han över ett lager med gamla glasburkar. Dessa får nu tjäna som servis i restaurangen, vilket gör att rätterna håller värmen på ett finurligt sätt. Brut Bar kom till lite av en slump under nämnda renovering då man inte riktigt visste vad man skulle göra av utrymmet, och man kommer åt restaurangen via en anonym ståldörr till höger om Prinsens entré. Den franska menyn består nästan uteslutande av fisk och skaldjur medan champagnen givetvis är det dominerande inslaget på vinlistan.

Brut Bar
Mäster Samuelsgatan 4, tel 611 13 31
Öppet: tis–fre 11.30–14.30 samt 17.30–23.30, lör 17.30–23.00.
Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!