Malkolm Landreus har sett en produktion som i åtminstone den första delen lyckas undvika att trampa i de sedvanliga fällorna.
Malmö: Utgåva 2021-09
"Benjamin Ingrosso ska tycka att vi har en riktigt bra pasta"
Snart öppnar den växtbaserade restaurangen ChouChou i Mood Stockholm. Nöjesguiden har pratat med den kulinariska ledaren Gustav Johansson.
Sara Parkman: "Jag ser religion som ett språk"
Nu skriver den gränsöverskridande folkmusikdrottningen Sara Parkman på uppföljaren till Vesper samtidigt som hon är aktuell med en remixutgåva.
Vakta din tunga i matgrupperna
Nöjesguiden gör en ovetenskaplig djupdykning i Facebooks matrelaterade grupper.
Mat i kvadrat
En ny matstartup vill att du ska äta all din mat i form av kuber.
Fladdermusgin med ultraljud
Ultra Sonic Gin smakar som den låter.
Återuppståndelsen av Ros
Rebecca ’Ros’ Ejdemo har bestämt sig för att börja lyfta fram sig själv – som hon är. Och det ska göras i tre kapitel.
Liv Strömquist: "Jag tänker väldigt mycket på mitt utseende"
Är samtidens utseendefixering så fel? Var jorden en bättre plats innan Instagram? Och vad tänker Liv Strömquist om sin egen obestridliga skönhet?
Riche öppnar på Södermalm
PG Nilsson slåss mot regeringen och fastighetsägare från Abu Dhabi. Samtidigt ligger han i startblocken för att öppna ytterligare en krog.
Här är de nya nordiska stjärnorna i Michelin 2021
Lågoddsaren Tommy Myllymäki tar emot sin första stjärna för Aira. Här är samtliga nya nordiska stjärnor.