Sofia Rönnkvist gräver djupt i sitt inre och upptäcker en avsaknad. Kan fysiska recept fylla hennes tomrum?
Göteborg: Utgåva 2019-02
Värt vill minska vårt matsvinn
Corina Akner, grundaren av Värt, jobbar för att sätta matsvinnet i nya sammanhang.
48 timmar Hongkong
Michelinkrogar till vrakpris, galleriabarer med amazonshower, hajker i vacker natur och kollektivtrafik för några kronor.
Haus är Göteborgs nya houseklubb
Lounge(s) startar ett nytt initiativ tillsammans med Miilk.
Sockerbagare Borgskog
På nyöppnade Brøderi Borgskog finns det såklart bröd att köpa, men ägaren Fredrik Borgskog bakar helst med vitt socker.
Konsten att väcka en konstnär
Bolons kreativa chef Annica Eklund ställer ut på Abecita Konstmuseum.
Som en blandning mellan Modern Family och Vänner
Inom svensk film och tv ser vi inte särskilt mycket humor med HBTQ-fokus. Det vill syskonen Joakim och Amanda Ferm ändra på.
Krogrecension: Mestiza
På Skanstorget ligger restaurang Mestiza som, med sina sydamerikanska och spanska smaker, är en medelsvenssons våta dröm.
"Meta-narcissism är vår nya folkrörelse"
Isabelle Brättemark skriver om självbekräftelse som mänsklighetens kollektiva anus.
Cherish Label är musikbranschens frizon
Receptet för deras trygghet och skaparglädje? Att producera musik utan cis-män.