Scandwich

Redaktion 07:33 15 Nov 2018

Det var inte så lite vi jublade när Malmömackornas mästare Scandwich aviserade att de skulle öppna en etablering i Stockholm. Vi hade länge hört om mackorna, och vid flera tillfällen åkt genom halva Sverige för att prova dem. Så i våras det äntligen dags för huvudstaden att få sig en släng av sleven, och nyetableringen visade sig till vår förtjusning att inom kort bli minst lika bra som originalet.

Vad är då hemligheten bakom Scandwich land...förlåt, framgång. Ingen, faktiskt. Krogen levererar helt enkelt matiga macken med en massa goda grejer på. Menyn består alltid av ett köttalternativ, ett vegetariskt och ett veganskt sådant. En klassiker vi har unnat oss vid ett flertal besök är Revben Östlund med bland annat kimchimajonnäs, rödkålsslaw och vitlöksrostad broccoli. Lägg till handtryckta pommes och du får hela kalaset för 135 kronor. Addera en lokal hantverksöl och du landar runt tvåhundringen för en måltid så komplett att du klarar dig en hel dag på den.

Det behöver inte vara svårare än så.

Adress: 
Vattenledningsvägen 44
Hemsida: 
Öppettider: 
Öppet: mån 17:30-21:00, ons-fre 11:30-21:00, lör: 12-23, sön: 12-17.
Stad: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 11, 2018.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Fler recensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!