Undici

admin-kollegorna 15:21 18 Feb 2003
Undici är Tomas Brolins största stund sedan fotbolls-VM 1994. Här står det italienska och det norrländska sida vid sida, stolta medförfattare till en meny som varsamt smeker ihop de båda matkulturerna. Så här kan det låta: Carpaccio på marulk med trumpetsvamp, vit balsamico, enbär och kapris. Eller: Murkel- och västerbottenbakad hjortfilé med kantarellravioli och rönnbärsgelé. Det är poesi för matälskare. Nominerad till Nöjesguidens Stockholmspris 2000.
Stad: 
Lokal: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!